Skip to content

The Brief: To convert a Mock Georgian Village property into a contemporary home with a gallery feel.

Stephen Neall Interiors provided a complete turn-key service.

The client came to us by referral giving us opportunity and freedom to be creative throughout the design and construction process.
The project, involved concept and creative designs, planning and building consent, construction and internal fit-out and furnishing of the interior and garden spaces.

The redevelopment extended to the construction of Goal post
extension to incorporate a gym, cloakroom, snug and kitchen.
Loft conversion to create a study and store, multiple bi-fold doors,
complete replacement staircase, removal of ceilings to form double
height spaces, full fit-out of all rooms, flooring, lighting, heating and decoration.

Location: Yorkshire // Architect: Stephen Neall Interiors
Builder: Stephen Neall Interiors // Interior Decoration: Stephen Neall Interiors

Products: Kitchen, Poliform // Utility Area, Poliform // Snug, Poliform // Sitting Room, Stephen Neall bespoke, Flexform and Poliform // Bathrooms, Antonio Lupi and Axor // Staircase, Stephen Neall bespoke // Outdoor spaces, Stephen Neall bespoke and Driade // Lighting, Artemide and Flos // Flooring, Mosa.